Momenteel hebben wij diverse schitterende vrije kavels beschikbaar!!  Voor meer informatie neem contact met ons op.

Zakelijk

Volledige ontzorging

Investeren in een Eco-Chalet

Bij het investeren in een Eco-Chalet voor zakelijke doeleinden proberen wij u voor, tijdens en na de aankoop van een chalet, volledig te ontzorgen. Zo bieden wij ondersteuning bij het leggen van fundatie en (indien nodig) bij het verkrijgen van een omgevingsvergunning. Hoe wij dat doen? Dat leest u hier.

Leggen van fundatie

Bij het aanschaffen van een Eco-Chalet voor zakelijke doeleinden, zoals verhuur of recreatie, willen wij u zo veel mogelijk ontzorgen bij het leggen van de fundatie. Zo is het mogelijk om de prefab betonplaten te plaatsen of is het mogelijk om de fundatie door middel van schroefpalen in de grond te zetten.

Bij het plaatsen van schroefpalen is het mogelijk om het chalet zonder graafwerkzaamheden te plaatsen. Verder draagt de schroeffundering zelf de belasting, waardoor er geen beton nodig is.

Verkrijgen van een omgevingsvergunning

Wanneer de bestemming van uw nieuwe chalet een recreatie- of vakantiepark is, dan is er in de meeste gevallen al nagedacht over het bestemmingsplan. Indien dit niet het geval is, dan kunnen wij u ondersteunen bij het aanvragen  van een omgevingsvergunning.

Met de omgevingsvergunning krijgt u toestemming om de opgegeven plannen voor het bouwen van het chalet uit te voeren.

Tijdelijke bestemmingswijziging

Sinds de ingang van de Wet Permanent worden Chw is het mogelijk om tijdelijk het plan van een bestemming, tot wel 10 jaar lang, te wijzigen. Hierbij geldt wel de voorwaarden dat de activiteit na het verlopen van deze termijn beëindigt kan worden zonder onomkeerbare gevolgen.

Als experts in ons vakgebied helpen wij u graag bij het aanvragen van een tijdelijke bestemmingswijziging.