Momenteel hebben wij diverse schitterende vrije kavels beschikbaar!!  Voor meer informatie neem contact met ons op.

Kangoeroewoning bouwen

Een energieneutrale kangoeroewoning laten bouwen? Stel zelf uw eigen chalet samen via de product configurator van Eco-Chalet. We stellen de chalet precies samen zoals u in gedachten heeft.

Kangoeroewoning bouwen

Wat is een kangoeroewoning?

Een kangoeroewoning is een combinatie van twee zelfstandige woningen of wooneenheden op één perceel. Een kangoeroewoning bouwen zorgt ervoor dat u bijvoorbeeld samen kunt wonen met uw ouders op hetzelfde stuk grond. Ook is een kangeroewoning financieel gunstig en biedt het een oplossing voor de woningnood.

In sommige gevallen is het bijvoorbeeld noodzakelijk, maar het kan natuurlijk ook enorm gezellig zijn om met uw ouders samen te wonen. De hulp kan twee kanten op werken, want opa’s en oma’s hebben niet altijd zorg nodig. Zo kunnen opa en oma op de kinderen passen, terwijl de ouders aan het werk zijn.

Hierdoor is buitenschoolse opvang geen zorg meer en heeft u tijdens een vakantie iemand die op uw huis past.

In een tijd waar nieuwe woongrond schaars is, kan het ook een zeer efficiënte manier zijn om gebruik te maken van grond die anders niet gebruikt wordt.

Oorspronkelijk is het idee puur ontstaan vanuit de zorgvraag. Wanneer het uitgangspunt zorg betreft, gelden er andere regels dan wanneer de kangoeroewoning wordt ingezet voor de gezelligheid of om grond te delen.

Het is daarom goed om u vooraf te laten informeren. Op dit gebied hebben wij bij Eco-Chalet alle kennis in huis.

Kangoeroewoning bouwen

Kangoeroewoning bouwen die voldoet aan alle wensen.

Kangoeroewoning bouwen bouwen met Eco-Chalet? De chalets zijn volledig naar wens in te richten en sluiten perfect aan bij alle woongemakken. Ons programma bestaat uit een zestal chalets zie allen voorzien zijn van een energiekeurmerk A+++. Daarnaast zijn de chalets volledig energieneutraal, voldoen ze aan de BENG en aan het bouwbesluit. Gebruik de product configurator om de chalet geheel naar uw wensen in te stellen. 

Chalet Cairo XL

Grote chalet met drie volwaardige slaapkamer. Zeer laag energieverbruik.

Tiny-Eco

Super hip Tiny-House met vele voordelen. Compact en slim ingedeeld.

Chalet Toronto

Klassieke vakantiewoning met twee volwaardige slaapkamers. Zeer laag energieverbruik.

Chalet Hanoi

Hoogwaardige lodge met grote schuifpui. Zeer laag energieverbruik.

Kangoeroewoning bouwen

Wat zijn de voorwaarden voor een kangoeroewoning?

Kangoeroewoning bouwen
Kangoeroewoning bouwen

Kangoeroewoning bouwen

Een nieuwe kangoeroewoning bouwen binnen drie weken

Een kangoeroewoning bouwen op een stalen frame met daarop een houtskelet. Standaard worden alle chalets van Eco-Chalet op deze manier ingericht. De fabricage van de chalet vindt plaats in een in een fabriekshal onder de meest ideale omstandigheden. Hierdoor betreft het productieproces slechts drie weken. Het plaatsen van de chalet op de eerder aangelegde fundering duurt slechts één dag. Hierdoor kunt u gemakkelijk en snel genieten van uw gloednieuwe kangoeroewoning.

Kangoeroewoning bouwen

Totale ontzorging binnen en buiten de chalet

Bij de productie van de kangoeroewoning kunt u ervoor kiezen om de chalet volledig door ons in te laten richten. Tafels, stoelen, kasten, tv-meubels en meer. Een chalet laten bouwen die volledig is ingericht? Bij Eco-Chalet ontzorgen we u tijdens alle stappen van het productieproces. Nadat de chalet gebouwd en geplaatst is, zullen we met u de wensen en behoeften van het interieur bespreken.

Kangoeroewoning bouwen
Kangoeroewoning bouwen

Kangoeroewoning bouwen

Kangoeroewoning verwarmd op traditionele wijze

De kangoeroewoning wordt van binnen verwarmd op traditionele wijze. Zo bieden we optioneel woningen aan die volledig energieneutraal zijn. Dit doen wij onder andere door infrarood vloerverwarming te leggen. Dit is één van de meest milieuvriendelijke systemen op de markt. Voor het verwarmen van het water in douches en keukens bieden we extra boilers en waterdoorstromers aan. De verwarming in de chalet wordt verwarmd door een conventionele gasgestookte cv of boiler. Deze is aanvullend op de chalet ook leverbaar.

Kangoeroewoning bouwen

3D-model

Bekijk een van onze Tiny Houses in uw eigen tuin via uw telefoon, of in 3D op uw computer.

Kangoeroewoning bouwen

Kangoeroewoning bouwen

Kangoeroewoning bouwen
Kangoeroewoning bouwen

Geïnteresseerd?

Vul onderstaand formulier en wij benaderen u zo snel mogelijk.

Partners

Om onze hoge kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij samen met onderstaande bedrijven.