Specificaties

DE NIEUWE STANDAARD

Volledig energieneutraal

Eco Chalets zijn de nieuwe standaard op het gebied van chalets en Tiny Houses; wij bieden woningen aan die volledig energieneutraal zijn, maar ook woningen die nog op traditionele wijze worden verwarmd. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen. Draag jouw steentje bij in het tegengaan van de stikstofproblematiek met een van onze (vakantie)woningen, kantoorunits of een lounge area, en geniet van een optimaal comfort op een van de mooie plekken die ons land rijk is. 

Verwarming

Wij bieden woningen aan die, door het gebruik van infrarood-vloerverwarming, volledig energieneutraal zijn. Dit is een van de meest milieuvriendelijke systemen die er bestaand. Voor het verwarmen van water in douches en keukens installeren we boilers en waterdoorstromers. Uiteraard is verwarming door middel van een conventionele gasgestookte cv of boiler ook leverbaar.

Constructie

Waar je bij traditionele huizenbouw soms wel een jaar kunt wachten op de oplevering, gaat het bij ons een stuk sneller. Onze chalets bestaan uit een stalen frame met daarop een houtskelet. Ze worden gebouwd in onze fabriekshal, waar we de middelen hebben zo efficiënt en snel mogelijk te kunnen bouwen. Hierdoor bedraagt de productietijd maar drie weken. Het plaatsen van het chalet op een voorbereide fundering duurt zelfs maar één dag.

Interieur

Compleet ontzorgd worden? Indien gewenst, richten wij jouw chalet volledig in. Tafels, stoelen, kasten, tv-meubels… de hele set. Wij leveren jullie nieuwe optrekje helemaal naar wens op. 

Zonnepanelen

De woningen die we aanbieden zijn (optioneel) volledig energieneutraal zijn door het gebruik van zonnepanelen. Een milieuvriendelijke en voordelige manier om de woning te voorzien van energie. 

Ramen & Deuren

Onze gebouwen zijn voorzien van twee- of driedubbele beglazing. De kozijnen hebben een uitzonderlijk lage warmteoverdrachtscoëfficiënten worden geproduceerd door de gerenommeerde fabrikant Witraz.

Gevel

De gevel is bekleed door middel van blinde bevestigingstechnieken met zorgvuldig geselecteerde materialen die over de hele wereld worden geproduceerd. Gemakkelijk schoon te houden, bestand tegen vocht en de meeste extreme weersomstandigheden. We laten u volledig vrij in de keuze van het materiaal en de kleurstelling.

Materialen

De buitenkant van jouw chalet of tiny house wordt bekleed met zorgvuldig geselecteerde premium materialen.

Energieneutraal

Eco-chalets zijn de nieuwe standaard op het gebied van chalets en Tiny Houses. De Eco-Chalets worden zo ontwikkeld dat ze volledig energieneutraal zijn.

Afwerking

Wij leveren de woning of het kantoor geheel naar jouw wens op.

NEEM EENVOUDIG CONTACT OP

Geïnteresseerd?

Vul onderstaand formulier in zodat we zo snel mogelijk contact met je kunnen opnemen.