Specificaties

DE NIEUWE STANDAARD

Volledig energieneutraal

Eco-chalets zijn de nieuwe standaard op het gebied van chalets en Tiny Houses; wij bieden woningen aan welke volledig energieneutraal zijn, maar ook woningen welke op traditionele wijze worden verwarmd. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen. Draag uw steentje bij in het tegengaan van de stikstofproblematiek met een van onze (vakantie)woningen, kantoorunits of een lounge area, en geniet van een optimaal comfort op een van de mooie plekken welke ons land rijk is. 

Verwarming

Optioneel bieden wij woningen aan welke volledig energieneutraal zijn door het gebruik van infrarood-vloerverwarming. Dit is een van de meest milieuvriendelijke systemen op de markt. Voor het verwarmen van water in douches en keukens bieden wij boilers en waterdoorstromers aan. Uiteraard is verwarming door middel van een conventionele gasgestookte cv of boiler ook leverbaar.

Constructie

Interieur

Bij ons kunt u ervoor kiezen om uw chalet compleet te laten inrichten. Tafels, stoelen, kasten, tv-meubels en meer, bij ons vindt u het allemaal. De mooiste meubels om uw chalet compleet af te leveren volgens de wensen van de klant.

Zonnepanelen

Onze chalets kunnen voorzien worden van zonnepanelen. De elektriciteit kunt u vervolgens weer gebruiken om uw chalet te voorzien van de nodige stroomvoorziening en te verwarmen d.m.v. infrarood vloerverwarming.

Ramen & Deuren

Onze gebouwen zijn voorzien van twee- of driedubbele beglazing. Kozijnen zijn met uitzonderlijk lage warmteoverdrachtscoëfficiënten geproduceerd door de gerenommeerde fabrikant Witraz.

Gevel

De gevel is bekleed door middel van blinde bevestigingstechnieken met zorgvuldig geselecteerde materialen die over de hele wereld worden geproduceerd. Gemakkelijk schoon te houden, bestand tegen vocht en de meeste extreme weersomstandigheden. We laten u volledig vrij in de keuze van het materiaal en de kleurstelling.