Materialen

De buitenkant van uw chalet of tiny house wordt bekleed met zorgvuldig geselecteerde premium materialen. Gemakkelijk schoon te houden, bestand tegen vocht en de meeste extreme weersomstandigheden. We laten u volledig vrij in de keuze van het materiaal en de kleurstelling.

Scandinavisch hout

Dankzij het gebruik van speciale processen is de plaat bijna volledig vrij van vocht en schimmels, waardoor hij tot langdurig bestand is tegen biologische afbraak.

Rockpanel

Gevelbekleding geproduceerd uit een natuurlijke grondstof – basaltgesteente. Heeft een zeer hoge weerstand tegen weersinvloeden en leverbaar in meer dan 200 kleuren en patronen.

Felsplaten

Felsplaten kunnen worden gebruikt als materiaal voor dakbedekking en gevelbekleding. De tijdloze en moderne uitstraling van de Lindab PLX platen zijn leverbaar in diverse kleuren.

Composiet

Composiet is een materiaal met ongeëvenaarde esthetische en fysische eigenschappen. EQUITONE is niet brandbaar (EURO klasse A2) en heeft een levensduur van meer dan 50 jaar bij blootstelling aan slechte weersomstandigheden.