Momenteel hebben wij diverse schitterende vrije kavels beschikbaar!!  Voor meer informatie neem contact met ons op.

Houten chalet laten bouwen

Opzoek naar een houten chalet, om te kopen of laten bouwen? Ontdek de energieneutrale, prefab chalets van Eco-Chalet. Deze worden op maat gemaakt, zijn geschikt als vakantiewoning of voor permanente bewoning en voorzien van alle gemakken. Stel zelf uw eigen prefab woning samen met de product configurator en neem contact met ons op.

Waarom een chalet van Eco-Chalet?

Een houten chalet laten bouwen door de experts van Eco-Chalet? Onze chalets zijn enorm zuinig in energieverbruik. Sterker nog, de chalets uit ons programma zijn energieneutraal en hebben energielabel A+++. Daarnaast maken we tijdens de productie uitsluitend gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen.

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen

En dat zijn natuurlijk niet de enige voordelen. Het wonen in een chalet is al jaren een steeds populairder wordend fenomeen. In een tijd waar betaalbare woonruimte schaars is zijn chalets namelijk een goed en betaalbaar alternatief. Onze chalets zijn in te zetten als vakantiewoning, kantoorunit of als permanente woning. Draag uw steentje bij aan het tegengaan van de stikstofproblematiek met één van onze chalets en geniet van optimaal comfort. Wanneer u een stuk particuliere of zakelijke grond heeft, dan is het enorm interessant om dit stuk grond om te toveren tot een waar paradijs.

Houten chalet of prefab mantelzorgwining laten bouwen? Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag mee in het proces van productie tot plaatsing van de chalet. Wij leveren en plaatsen chalets door heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. Wanneer u toch uw chalet op deze eilanden wilt laten plaatsen, dan kan dit op aanvraag.

 

Prefab chaletbouw op maat

Ons programma bestaat uit zes verschillende chalets en prefab woningen. Deze bouwen wij volledig naar uw wens. Natuurlijk voldoen onze prefab chalets aan het bouwbesluit en zijn ze, zoals eerder benadrukt, voorzien van energiekeurmerk van A+++. Benieuwd naar de mogelijkheden? Gebruik onze productconfigurator om de houten chalet geheel naar uw wensen in te stellen.

Eco Office

Met een thuiskantoor van Eco-Chalet kunt u efficiënter werken en dus tijd en geld besparen.

Chalet Cairo XL

Grote chalet met drie volwaardige slaapkamer. Zeer laag energieverbruik.

Tiny-Eco

Super hip Tiny-House met vele voordelen. Compact en slim ingedeeld.

Tiny Eco Office

Met een thuiskantoor van Eco-Chalet kunt u efficiënter werken en dus tijd en geld besparen.

Energieneutrale chalet voor permanente bewoning?

Onze chalets voldoen aan alle regelgeving en mogen gebruikt worden om permanent in te wonen. Zo voldoen de chalets aan het bouwbesluit, de BENG-regelgeving en zijn de prefab woningen zo gebouwd dat ze voorzien zijn van alle voorzieningen die u nodig heeft om comfortabel te kunnen wonen. Bij Eco-Chalet staat het gebruiken van duurzame en hoogwaardige producten en materialen hoog in het vaandel. Door slimme bouwtechnieken toe te passen tijdens de ontwikkeling van de chalets hebben we een serie chaletwoningen ontworpen die volledig energieneutraal is. Daarnaast zijn de woningen zo gebouwd dat deze op traditionele wijze verwarmd kunnen worden.

Innovatieve prefab bouwconstructie

Wij bouwen de chalets op een stalen frame met daarop een houtskelet. Dit doen we in onze eigen fabriekshal onder ideale omstandigheden. Dit is één van de grootste voordelen van ‘prefab’, kort voor ‘prefabrication’. Doordat we de chalet zelf onder ideale omstandigheden in onze fabriekshal bouwen duurt het productieproces slechts 3 weken. De chalet op locatie op de eerder aangelegde fundering plaatsen duurt slechts een enkele dag. Hierdoor kunt u gemakkelijk en snel genieten van uw gloednieuwe woning. Een chalet te koop in Gelderland? Bij Eco-Chalet kunnen we voorzien van de meest prachtige chalets.

Houten chalet laten bouwen
Houten chalet laten bouwen

Houten chalet laten bouwen

Van A t/m Z

Ook is het mogelijk om uw toekomstige chalet door ons te laten inrichten. Bij Eco-Chalet ontzorgen we u tijdens alle stappen van het productieproces en regelen we alles van A t/m Z. Nadat uw chalet gebouwd en op locatie geplaatst is, bespreken we met u de wensen en behoeften van het interieur.

Met conventionele verwarming

De chalet wordt verwarmd aan de hand van een conventionele CV-ketel of boiler. Daarnaast bieden we woningen aan die volledig energieneutraal zijn. Deze energieneutrale chalets hebben duurzame infrarood vloerverwarming – één van de meest milieuvriendelijke systemen op de markt. Voor het verwarmen van het water in douches en keukens bieden we bovendien extra boilers en waterdoorstromers aan.

Houten chalet laten bouwen
Houten chalet laten bouwen

3D-model

Bekijk een van onze Tiny Houses in je eigen tuin via je telefoon, of in 3D op je computer.

Wat is de prijs van een houten chalet kopen?

Houten chalet bouwen
Houten chalet laten bouwen

Geïnteresseerd in prefab chalet kopen?

Vul onderstaand formulier en wij benaderen u zo snel mogelijk.

Partners

Om onze hoge kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij samen met onderstaande bedrijven.