In verband met de bouwvakantie zijn wij 13 augustus t/m 28 augustus gesloten. Daarna zijn we weer bereikbaar.

Houten chalet laten bouwen

Een energieneutrale houten chalet laten bouwen als vakantiewoning of voor permanente bewoning? Stel zelf uw eigen chalet samen via de product configurator van Eco-Chalet. We stellen de chalet precies samen zoals u in gedachten heeft.

Houten chalet laten bouwen

Houten vakantiewoning laten
bouwen door Eco-Chalet

Een houten chalet laten bouwen door de experts van Eco-Chalet? Onze chalets zijn enorm zuinig in energieverbruik. Sterker nog, de chalets uit ons programma zijn energieneutraal en voorzien van een energielabel A+++. We maken tijdens de productie uitsluitend gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Het wonen in een chalet is al jaren een steeds populairder wordend fenomeen. Wanneer u een stuk particuliere of zakelijke grond heeft, dan is het enorm interessant om dit stuk grond om te toveren tot een waar paradijs.

In een tijd waar betaalbare woonruimte schaars is, zijn chalets een goed alternatief om in te wonen. Onze chalets zijn zowel in te zetten als vakantiewoning, kantoorunit of als permanente woning. Draag uw steentje bij in het tegengaan van de stikstofproblematiek met één van onze chalets, en geniet van optimaal comfort op één van de mooie plekken die Gelderland te bieden heeft.

Houten chalet laten bouwen? Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag mee in het proces van productie tot plaatsing van de chalet. Wij leveren en plaatsen chalets door heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. Wanneer u toch uw chalet op deze eilanden wilt laten plaatsen, dan kan dit op aanvraag.

Helemaal volgens uw wensen.

Houten chalet laten bouwen door Eco-Chalet? Ons programma bestaat uit een zestal chalets van hoge kwaliteit. Deze duurzame en milieuvriendelijke chalets en tiny houses worden volledig gebouwd volgens uw wensen. Daarnaast voldoen ze volledig aan het bouwbesluit en hebben zij een energiekeurmerk van A+++. Gebruik de product configurator om de chalet geheel naar uw wensen in te stellen. 

Eco Office

Met een thuiskantoor van Eco-Chalet kunt u efficiënter werken en dus tijd en geld besparen.

Chalet Cairo XL

Grote chalet met drie volwaardige slaapkamer. Zeer laag energieverbruik.

Tiny-Eco

Super hip Tiny-House met vele voordelen. Compact en slim ingedeeld.

Tiny Eco Office

Met een thuiskantoor van Eco-Chalet kunt u efficiënter werken en dus tijd en geld besparen.

Houten chalet laten bouwen

Energieneutrale chalet laten bouwen voor permanente bewoning

De woningen van Eco-Chalet voldoen aan alle regelgeving en mogen gebruikt worden om permanent in te wonen. Zo voldoen de chalets aan het bouwbesluit, de BENG-regelgeving en zijn deze zo gebouwd dat ze voorzien zijn van alle voorzieningen die u nodig heeft om lekker te kunnen wonen. Bij Eco-Chalet staat het gebruiken van duurzame en hoogwaardige producten en materialen hoog in het vaandel. Door slimme bouwtechnieken toe te passen tijdens de ontwikkeling van de chalets hebben we een serie chaletwoningen ontworpen die volledig energieneutraal zijn, zonder dat ze hiervoor veel woonoppervlak hoeven in te leveren. Daarnaast zijn de woningen zo gebouwd dat deze op traditionele wijze verwarmd kunnen worden. 

Houten chalet laten bouwen

Innovatieve bouwconstructie

De chalets van Eco-Chalet worden gebouwd op een stalen frame met daarop een houtskelet. De fabricage van de chalet vindt plaats in een fabriekshal onder de meest ideale omstandigheden. Hierdoor betreft het productieproces slechts drie weken. Het plaatsen van de chalet op de eerder aangelegde fundering duurt slechts één dag. Hierdoor kunt u gemakkelijk en snel genieten van uw gloednieuwe woning. Een chalet te koop in Gelderland? Bij Eco-Chalet kunnen we voorzien van de meest prachtige chalets.

Houten chalet laten bouwen
Houten chalet laten bouwen

Houten chalet laten bouwen

Totale ontzorging binnen en buiten de chalet

Bij de productie van de chalet kunt u ervoor kiezen om de chalet volledig door ons in te laten richten. Tafels, stoelen, kasten, tv-meubels en meer. Een chalet laten bouwen die volledig is ingericht? Bij Eco-Chalet ontzorgen we u tijdens alle stappen van het productieproces. Nadat de chalet gebouwd en geplaatst is, zullen we met u de wensen en behoeften van het interieur bespreken.

Houten chalet laten bouwen

Chalet verwarmd op traditionele wijze

De chalet wordt van binnen verwarmd op traditionele wijze. Zo bieden we optioneel woningen aan die volledig energieneutraal zijn. Dit doen wij onder andere door infrarood vloerverwarming te leggen. Dit is één van de meest milieuvriendelijke systemen op de markt. Voor het verwarmen van het water in douches en keukens bieden we extra boilers en waterdoorstromers aan. De verwarming in de chalet wordt verwarmd door een conventionele gasgestookte cv of boiler. Deze is aanvullend op de chalet ook leverbaar.

Houten chalet laten bouwen
Houten chalet laten bouwen

3D-model

Bekijk een van onze Tiny Houses in je eigen tuin via je telefoon, of in 3D op je computer.

Houten chalet laten bouwen

Houten chalet bouwen prijs

Houten chalet bouwen
Houten chalet laten bouwen

Geïnteresseerd?

Vul onderstaand formulier en wij benaderen u zo snel mogelijk.

Partners

Om onze hoge kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij samen met onderstaande bedrijven.