Momenteel hebben wij diverse schitterende vrije kavels beschikbaar!!  Voor meer informatie neem contact met ons op.

FAQ

Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen

De aanschaf van een chalet kan verschillende vragen met zich meebrengen. Daar geven wij graag antwoord op. Onderstaand hebben we de vragen die wij vaak telefonisch krijgen, opgesomd. Wel zo, makkelijk!

Over de chalets

Eco-Chalet is een van de weinige chaletbouwers op de markt met chalets welke voldoen aan het bouwbesluit en getoetst zijn volgens de strenge BENG eisen, welke sinds Januari 2021 van kracht zijn. Reeds getoetste woningen van Eco Chalet hebben een energielabel van maar liefst A+++.

Voor het verwarmen van de chalets maken wij optioneel gebruik van infrarood-vloerverwarming. Dit is één van de meest milieuvriendelijke systemen op de markt. Voor het verwarmen van het water in de douches en keuken bieden wij ook chalets aan met boilers en waterdoorstromers. Uiteraard is verwarming door middel van een conventionele gasgestookte cv of boiler ook leverbaar.

De chalets zijn volledig prefab. Online kunt u gemakkelijk uw chalet naar wens samenstellen. Door middel van ons gemakkelijke keuzemenu, kiest u het chalet dat aansluit bij uw wensen en behoeften. Hierdoor heeft u geheel zelf in de hand hoe uw chalet er straks uit komt te zien.

De fabricage van onze chalets vind plaats in een fabriekshal onder de meest ideale omstandigheden. Hierdoor bedraagt de productietijd slechts 3 weken.

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van de door ons voorbereidde fundering, dan duurt het slechts een dag om de chalet te plaatsen.

Bestelling

Het is mogelijk om een chalet online samen te stellen, maar de daadwerkelijke verkoop vindt offline plaats. Dit geeft u de mogelijkheid om het chalet eerst te bekijken.

U kunt online gemakkelijk een chalet samenstellen en hiervoor een aanvraag indienen. Vervolgens bestaat er de mogelijkheid om een chalet in levende lijven te bekijken, zodat u alvast een beeld heeft van wat u te wachten staat. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Transport

Het is zeker mogelijk om een chalet op locatie te bezorgen. U kunt deze optie gemakkelijk kiezen in de online configurator.

Wanneer u de voorkeur heeft om het chalet op te komen halen, dan is dit zeker mogelijk. U kunt de chalet op afspraak ophalen bij onze vestiging in Veghel.

Transportkosten worden berekend op aanvraag. Binnen Nederland variëren de prijzen tussen €1500,- en €3500,- exclusief btw. Hierbij is het wel van belang dat de woning te vervoeren is op een vrachtwagen.

De levertijd van een chalet is ongeveer een maand. Elk van onze gefabriceerde chalets is dan volledig klaar voor bewoning.