Energieneutraal

DE NIEUWE STANDAARD

Volledig energieneutraal

Onze Eco Chalets zijn de nieuwe standaard op het gebied van vakantiewoningen en Tiny Houses. Wij bieden zowel volledig energieneutrale woningen aan welke volledig energieneutraal zijn, alsook woningen die nog op de ‘oude manier’ kunnen worden verwarmd. Daarnaast gebruiken we hoogwaardige, duurzame materialen waardoor de woning lang meegaat. Door in een van onze (vakantie)woningen, kantoorunits of een lounge area te vertoeven, draag jij jouw steentje bij aan een beter milieu. En dat allemaal terwijl je geniet van een optimaal comfort op een van de mooie plekken die ons land rijk is. 

Hoge isolatiewaarden met geringe wanddiktes

Onze woningen zijn (optioneel) energieneutraal door het gebruik van infrarood-vloerverwarming. Dit is een van de meest milieuvriendelijke systemen op de markt. Voor het verwarmen van water in douches en keukens bieden wij boilers en waterdoorstromers aan. Verwarming door middel van een conventionele gasgestookte cv of boiler is natuurlijk ook een optie. 

Innovatieve
bouwmethode

Waar je bij traditionele huizenbouw soms wel een jaar kunt wachten op de oplevering, gaat het bij ons een stuk sneller. Onze chalets bestaan uit een stalen frame met daarop een houtskelet. Ze worden gebouwd in onze fabriekshal, waar we de middelen hebben zo efficiënt en snel mogelijk te kunnen bouwen. Hierdoor bedraagt de productietijd maar drie weken. Het plaatsen van het chalet op een voorbereide fundering duurt zelfs maar één dag.

Gestucte wanden
en getegelde badkamer

Compleet ontzorgd worden? Indien gewenst, richten wij jouw chalet volledig in. Tafels, stoelen, kasten, tv-meubels… de hele set. Wij leveren jullie nieuwe optrekje helemaal naar wens op. 

De nieuwe standaard

Voldoet volledig aan het bouwbesluit

Een chalet gebouwd met de meest duurzame en milieuvriendelijke materialen, en volgens de hoogste bouwnormen. En dat allemaal volgens jouw persoonlijke wensen.

Ecologisch karakter

De nieuwe standaard in chalet-land.

Snelle levertijden

Leverbaar binnen 3 maanden.

All-Electric

Optioneel voorzien worden van zonnepanelen en infrarood vloerverwarming.

Volledige ontzorging

Laat jouw chalet volledig inrichten

NEEM EENVOUDIG CONTACT OP

Geïnteresseerd?

Vul onderstaand formulier in  zodat we zo snel mogelijk contact met je kunnen opnemen.