Energieneutraal

DE NIEUWE STANDAARD

Volledig energieneutraal

Eco-chalets zijn de nieuwe standaard op het gebied van chalets en Tiny Houses. De Eco-Chalets worden zo ontwikkeld, dat deze geheel energie neutraal zijn. Door verschillende innoverende bouwmethodes toe te passen tijdens het productieproces zorgen we ervoor dat de chalets weinig CO2 uitstoten. Daarnaast zijn de chalets in staat om ie om alles naar behoren te laten werken.

Hoge isolatiewaarden met geringe wanddiktes

Optioneel bieden wij woningen aan welke volledig energieneutraal zijn door het gebruik van infrarood-vloerverwarming. Dit is een van de meest milieuvriendelijke systemen op de markt. Voor het verwarmen van water in douches en keukens bieden wij boilers en waterdoorstromers aan. Uiteraard is verwarming door middel van een conventionele gasgestookte cv of boiler ook leverbaar.

Innovatieve bouwmethode

Onze chalets worden gebouwd op een stalen frame met daarop een houtskelet. De fabricage van onze chalets vind plaats in een fabriekshal onder de meest ideale omstandigheden. Hierdoor bedraagt de productietijd slechts 3 weken. Het plaatsen van het chalet op de voorbereide fundering, duurt slechts een dag.

Gestucte wanden en getegelde badkamer

Bij ons kunt u ervoor kiezen om uw chalet compleet te laten inrichten. Tafels, stoelen, kasten, tv-meubels en meer, bij ons vindt u het allemaal. De mooiste meubels om uw chalet compleet af te leveren volgens de wensen van de klant.

Voldoet volledig aan het bouwbesluit

Onze chalets kunnen voorzien worden van zonnepanelen. De elektriciteit kunt u vervolgens weer gebruiken om uw chalet te voorzien van de nodige stroomvoorziening en te verwarmen d.m.v. infrarood vloerverwarming.