Energieneutraal

DE NIEUWE STANDAARD

Volledig energieneutraal

Eco-chalets zijn de nieuwe standaard op het gebied van chalets en Tiny Houses; wij bieden woningen aan welke volledig energieneutraal zijn, maar ook woningen welke op traditionele wijze worden verwarmd. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen. Draag uw steentje bij in het tegengaan van de stikstofproblematiek met een van onze (vakantie)woningen, kantoorunits of een lounge area, en geniet van een optimaal comfort op een van de mooie plekken welke ons land rijk is. 

Hoge isolatiewaarden met geringe wanddiktes

Optioneel bieden wij woningen aan welke volledig energieneutraal zijn door het gebruik van infrarood-vloerverwarming. Dit is een van de meest milieuvriendelijke systemen op de markt. Voor het verwarmen van water in douches en keukens bieden wij boilers en waterdoorstromers aan. Uiteraard is verwarming door middel van een conventionele gasgestookte cv of boiler ook leverbaar.

Innovatieve
bouwmethode

Onze chalets worden gebouwd op een stalen frame met daarop een houtskelet. De fabricage van onze chalets vind plaats in een fabriekshal onder de meest ideale omstandigheden. Hierdoor bedraagt de productietijd slechts 3 weken. Het plaatsen van het chalet op de voorbereide fundering, duurt slechts een dag.

Gestucte wanden
en getegelde badkamer

Bij ons kunt u ervoor kiezen om uw chalet compleet te laten inrichten. Tafels, stoelen, kasten, tv-meubels en meer, bij ons vindt u het allemaal. De mooiste meubels om uw chalet compleet af te leveren volgens de wensen van de klant.

De nieuwe standaard

Voldoet volledig aan het bouwbesluit

Een chalet, helemaal gebouwd volgens uw wensen. Duurzame en milieuvriendelijke materialen met de hoogste bouwnormen. Eco-chalet is een leverancier van kant-en-klare chalets volgens Nederlandse maatstaven.

Ecologisch karakter

De nieuwe standaard in chalet-land.

Snelle levertijden

Leverbaar binnen 3 maanden.

All-Electric

Chalets kunnen voorzien worden van zonnepanelen en infrarood vloerverwarming.

Volledige ontzorging

Chalets kunnen compleet ingericht worden.

NEEM EENVOUDIG CONTACT OP

Geïnteresseerd?

Vul onderstaand formulier en wij benaderen u zo snel mogelijk.