Chaletbouw Brabant

Chaletbouw in Brabant zorgt voor prachtige mogelijkheden en opties. Een chalet is een mooi alternatief op de traditionele manier van bouwen en is daarnaast relatief goedkoper. Zowel in de aankoop van de woning als het energieverbruik.

Energie label A+++

Hoogwaardige materialen

Levertijd binnen een half jaar

Milieu bewust

Chaletbouw Brabant

Chaletbouw in Brabant, Eco-Chalet helpt u verder

Eco-Chalet, de chaletbouwer in Brabant. Ons programma bestaat uit een zestal hoogwaardige chalets die voldoen aan alle keuringen en regelgeving. Daarnaast heeft u bij ons de mogelijkheid om de chalet geheel zelf samen te stellen. Dit kan gemakkelijk met behulp van de online configurator. Vanuit onze eigen fabriek in Venray produceren wij prachtige en unieke chalets. Deze chalets kunnen al binnen drie weken volledig woonklaar zijn. Ons team van echte vakmannen staat klaar om aan de slag te gaan met de chaletbouw voor uw stuk grond in Brabant.

Chaletbouw in Brabant, een goed alternatief op de traditionele woningbouw en dat in een prachtige, zuidelijke provincie. Onze chalet worden geproduceerd van de hoogste materialen, waarbij u kunt denken aan Felsplaat of Equitone. Daarnaast wordt er tijdens de chaletbouw in Brabant veelal gebruik gemaakt van hout. Hout zorgt ervoor dat de warmte binnenin de chalet langer vastgehouden wordt, waardoor het energieverbruik van de chalet zeer laag is. Bij Eco-Chalet is het ook mogelijk om op aanvraag de chalet energieneutraal te laten bouwen. Tijdens dit proces maken we gebruik van verschillende innovatieve manieren om de chalet met traditionele methodes te verwarmen, denk hierbij bijvoorbeeld aan vloerverwarming of zonnepanelen.

Energie label A+++

Hoogwaardige materialen

Lever tijd binnen een half jaar

Milieu bewust

Helemaal volgens uw wensen

Chaletbouw in Brabant met één van de eyecatchers van Eco-Chalet. Deze duurzame en milieuvriendelijke chalets en tiny houses worden volledig gebouwd volgens uw wensen. Daarnaast voldoen ze volledig aan het bouwbesluit en hebben zij een energiekeurmerk van A+++. Gebruik de product configurator om de chalet geheel naar uw wensen in te stellen. 

Tiny-Eco

● Geschikt voor 2 personen
● Compacte en slimme indeling
● Goed geïsoleerd

Chalet Amsterdam

● Geschikt voor twee tot vier personen.
● Compacten en slimmen indeling
● Laag energieverbruik

Chalet Cairo XL

● Geschikt voor 6 personen
● 3 volwaardige slaapkamers
● Laag energieverbruik

Chalet Bombay XL

● Zeer ruime lodge
● Sterke lichtinval
● Leverbaar met zadelkap of met plat dak.

Chaletbouw Brabant

Energieneutrale chaletbouw in Brabant voor een groener klimaat

Bij Eco-Chalet staat het gebruiken van duurzame en hoogwaardige producten en materialen hoog in het vaandel. Door slimme bouwtechnieken toe te passen tijdens de ontwikkeling van de chalets hebben we een serie chaletwoningen ontworpen die volledig energieneutraal zijn, zonder dat ze hiervoor veel woonoppervlak hoeven in te leveren. Daarnaast zijn de woningen zo gebouwd dat deze op traditionele wijze verwarmd kunnen worden. 

Chaletbouw in Brabant

Innovatieve bouwconstructie

De chalets van Eco-Chalet worden gebouwd op een stalen frame met daarop een houtskelet. De fabricage van de chalet vindt plaats in een fabriekshal onder de meest ideale omstandigheden. Hierdoor betreft het productieproces slechts drie weken. Het plaatsen van de chalet op de eerder aangelegde fundering duurt slechts één dag. Hierdoor kunt u gemakkelijk en snel genieten van uw gloednieuwe woning. Een chaletbouwer in Brabant? Bij Eco-Chalet kunnen we voorzien van de meest prachtige chalets.

Chalet Brabant
Chalet Brabant

Chaletbouw Brabant

Totale ontzorging binnen en buiten de chalet

Bij de productie van de chalet kunt u ervoor kiezen om de chalet volledig door ons in te laten richten. Tafels, stoelen, kasten, tv-meubels en meer. Een chalet laten bouwen die volledig is ingericht? Bij Eco-Chalet ontzorgen we u tijdens alle stappen van het productieproces. Nadat de chalet gebouwd en geplaatst is, zullen we met u de wensen en behoeften van het interieur bespreken.

Chaletbouw Brabant

Chalet verwarmd op traditionele wijze

De chalet wordt van binnen verwarmd op traditionele wijze. Zo bieden we optioneel woningen aan die volledig energieneutraal zijn. Dit doen wij onder andere door infrarood vloerverwarming te leggen. Dit is één van de meest milieuvriendelijke systemen op de markt. Voor het verwarmen van het water in douches en keukens bieden we extra boilers en waterdoorstromers aan. De verwarming in de chalet wordt verwarmd door een conventionele gasgestookte cv of boiler. Deze is aanvullend op de chalet ook leverbaar.

Chaletbouw Brabant
Chaletbouw Brabant

3D-model

Bekijk een van onze Tiny Houses in je eigen tuin via je telefoon, of in 3D op je computer.

Chaletbouw Brabant

Chaletbouw in Brabant, klaar voor het avontuur?

Laat een chalet bouwen in de omgeving van Brabant en geniet van alles wat het Zuiden van Nederland u te bieden heeft. Brabant staat bekend om zijn gezellige steden, als Eindhoven, Den Bosch en Breda. Daarnaast beschikt de provincie over verschillende natuurgebieden en parken als De Loonse en Drunense Duinen. 

Chaletbouw in Brabant op eigen grond? Laat een luxe chalet bouwen door Eco-Chalet om deze locatie om te toveren tot een waar paradijs in eigen land. Of u de chalet gebruik voor vakantie of voor permanente bewoning. Onze chalets zijn tot alles in staat. Maatwerk is voor ons geen probleem. Wij denken graag met u mee. Wonen in een chalet in Brabant? Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast is het ook mogelijk om de online configurator te gebruiken om uw eigen chalet samen te stellen.

Chaletbouw Brabant
Chaletbouw Brabant

Geïnteresseerd?

Vul onderstaand formulier en wij benaderen u zo snel mogelijk.

Partners

Om onze hoge kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij samen met onderstaande bedrijven.